Minusta

Hei sinä siellä ruudun toisella puolella. Täällä on Sanna, -99 vuosimallin tyttö Keski-Suomesta. Olen luonteeltani rehellinen, reipas, iloinen, hauska, avulias ja mukava. Ensimmäisen koirani saapui minulle 2015 opiskeluitteni alussa. Harrastimme sen kanssa agilityä aktiivisesti, mutta emme kisakentille saakka.
Haaveissa on hankkia belgianpaimenkoira jonka kanssa pääsisin treenaaman TOKOa ja agilityä. 

Olen valmistunut Eläintenhoitajaksi 5/2018.
Sekä valmistuin 11/2020 Gradialta yhdistelmäajoneuvokuljettajaksi.

Olen Keski-Suomen kani- ja jyrsijäyhdistyksen sihteeri ja some vastaava vuonna 2020, sekä Suomen Kanihyppääjien varajäsen (toimenkuva: Rokotusrekisterin ylläpitäjä) vuonna 2020.

Suoritin 8/2020 Kennelliiton Kasvattajan peruskurssin.
Minulle on myönnetty 12/2020 kennelnimi Wiinikellarin


Eläin taustaa minulla on senkin verran, että aina on ollut kaneja perheessäni, sekä olen aina
tuttujen hevosia, koiria, kissoja yms. hoidellut enemmän taikka vähemmän. Eläimistä olen aina ollut kiinnostunut ja nykypäivänäkin ne liittyvät hyvinkin paljon elämääni. Asunnossani elelee vaihteleva määrä kaneja, yksi koira, hamsteri ja viljakäärme. Myös avomies on vahvasti läsnä tässä välillä niin hektisessä huusollissa. 

Kasvatukseni on todella alussa ja opin vielä paljon koirista, sekä kasvatuksesta. Etsin vielä sitä oikeaa kanta narttuani, mutta siinä en kiirehdi. 
Olen kasvattanut yhden pentueen Milan kasvattajan kanssa. Astutimme Milan kasvattajan uroksella ja kasvatin pentueen kotonani. Pentueeseen syntyi 2u ja 1n joista toinen uroksista jäi meille asumaan. Kuitenkin Villelle tuli paha patellaluksaatio ja emme lähteneet leikkauttamaan monen syyn takia. Siksi päädyimme mieheni kanssa päästämään pojan pois. 


6/2015 Minä & Judi

Kommentit